titel-instructies.jpg

 

Wil je weten hoe je onze prachtige materialen kunt gebruiken? Dan vind je hier de instructies.

Ook voor leuke knutselideeën ben je hier op het juiste adres.

 

randje.jpg

Instructiefilmpjes

Bekijk allerlei filmpjes van Lazoe op het YouTube kanaal van Lazoe

 

 

Hoe verwerk je Décopatchpapier?

Je scheurt eerst het décopatchpapier in stukjes. Dan doe je een beetje lijm op het voorwerp dat je wilt beplakken. Daarna pak je een stukje papier en legt het op de lijm. Met de kwast druk je het papier aan en smeert er meteen een laagje lijm overheen. Voor het tweede stukje smeer je weer lijm op het voorwerp en plak je het papier net een klein beetje over het vorige papiertje heen. Daar doe je ook weer een laagje lijm overheen. De lijmlak is droog in ongeveer 5 min.

Het LaZoe Inspiratieboek

Als je het allemaal nog een keer op je gemak wilt nakijken, dan is het LaZoe Inspiratieboek echt iets voor jou! Het boek is een mooi naslagwerk vol met duidelijke foto's en heldere uitleg. Er zitten ook nog 30 speciaal door LaZoe ontworpen decoratievellen bij.  Het boek vind je hier..

 

Leuk kinderfeestje met Décopatch

Voor het vieren van een geweldig leuk kinderfeestje hoef je geen extreem dure dagjes uit meer te regelen. Zo kun je een hele leuke middag hebben voor een betaalbare prijs. Decopatchen is heel makkelijk te doen en uit te leggen.

Met een kant en klaar verjaardagspakket van Lazoe ben je voor een betaalbare prijs klaar. En belangrijker; je hebt meteen alles wat je nodig hebt. De verjaardagspakketten staan tussen de knutsel-pakketen en die vind je hier..

Bij de verjaardagspakketten van Lazoe zit altijd een instructie. Maar als  je alle mogelijkheden wilt weten die er zijn met décopatch dan is "Het LaZoe Inspiratieboek" zeker een aanrader!

Veel plezier op dit leuke feestje.

 

kastje-461.jpgtheepot 549.jpg

giraffe roze groen.jpg

 

 

Instructies van de knutselpakketten

Instructie cactus

Instructie cupcake

Instructie diertje (AP)

Instructie dier (SA)

Instructie flamingo (MA)

Instructie kerstkrans

Instructie pauw (MA)

Instructie spaarpot

Instructie vogelhuisje

Borduurpatroon HERT

randje.jpg

Sorteer op
  • LaZoe Inspiratieboek (incl 30 vellen)
    LaZoe Inspiratieboek (incl 30 vellen)

    Altijd al eens willen weten hoe je een kastje makkelijk kan decopatchen? In het LaZoe Inspiratieboek staan alle ins-en-outs over decopatch. Alles wordt tot in detail uitlegd met heel veel foto's.

    Je kan zo aan de slag, want er…

    € 12,50 € 10,00
© 2013 - 2021 lazoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel