titel-verzendkosten.jpg

Bekijk het filmpje: "Hoe verpakken we jouw bestelling?"

 

Verzendkosten

Voor brievenbuspost betaal je €4,10

Bestel je papier of artikelen die door de brievenbus kunnen? Dan wordt het verzonden in een brievenbuspakketje met Track&Trace. Let wel dat het minimaal aantal artikelen 12 stuks moet zijn voor T&T. Dus bijvoorbeeld 12 velletjes papier.

Alle andere bestellingen worden als pakket verzonden. De verzendkosten voor een pakket zijn €6,95. (Pakketten zwaarder dan 50 kilo kosten: €25,00)

Bij bestellingen boven €35,00 betaal je geen verzendkosten.

 

Verzenden naar het buitenland:

Alle bestellingen worden als pakketpost behandeld en verstuurd. Dit is de goedkoopste* en veiligste oplossing voor buitenlandse bestellingen.

Pakketten buitenland tot 20 kilo : €9,95

Bij bestellingen boven €121,00 betaal je geen verzendkosten.

*Uitzondering is Oostenrijk. Daar zijn de kosten €13,50 voor verzending

 

Wanneer worden den bestellingen verzonden?

Bestellingen die voor 12.00 uur binnenkomen, worden dezelfde dag nog verstuurd. Wij versturen pakketten op maandag t/m vrijdag. Een bestelling die op vrijdag na 12.00 uur binnenkomt wordt op maandag verzonden.

Uitzondering zijn de standaard feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst etc. Dan kan de verwerking en verzending van de bestelling afwijken van de standaard.

 

Betaalkosten

Betaal je met Ideal, dan zijn de kosten €0,00. Betaal je met Bancontact dan berekenen we €0,25 per order en 1,08% betaalkosten per transactie. Voor Creditcard betalingen hanteren wij €0,25 per order en 2,80% betaalkosten per transactie.

 

Wat krijg je als je besteld bij lazoe.nl?

Als je op www.lazoe.nl kijkt dan weet je dat het een mooie en betrouwbare website is waar je naar hartelust kunt snuffelen in de papierpatroontjes en leuke knutselspullen. Bestel je dan jouw produkten, dan weet je ook dat ze met de grootste zorg en liefde zijn ingepakt en je ze snel in huis hebt. Er zit altijd een handgeschreven bedankkaartje bij. Het is niet voor niets dat we een beoordeling van 9,7 (!) krijgen. Dank jullie wel daarvoor!

 

Bestellen?

- Als je een bestelling hebt gedaan krijg je automatisch een bevestiging per mail.

- Bestel je voor 12.00 uur en heb je betaald met ideal? Dan verzenden we de bestelling nog dezelfde werkdag! Ervan uitgegaan dat alles op voorraad is en er geen onvoorziene omstandigheden zijn. Voor het buitenland en de waddeneilanden duurt het iets langer.

- Bestel je met "vooraf betalen"? Dan wordt de bestelling verstuurd zodra het totaalbedrag van de bestelling op de rekening van Lazoe is bijgeschreven. Het rekeningnummer van LaZoe is: NL19 RABO 0127 1302 41. Het is belangrijk om altijd het bestelnummer te vermelden.

- Bij bestellingen boven €35,00  worden er geen verzendkosten berekend.

- Als een artikel niet meer leverbaar is maar wel al is betaald, dan stort LaZoe het te verrekenen bedrag terug of wordt er een alternatief geboden.

- Nadat een pakket (of brief) is afgeleverd bij PostNL valt het onder de verantwoordelijkheid van PostNL. Zij hebben een bezorgplicht en als een pakket (of brief) langer onderweg is dan 1 dag, dan kan LaZoe daar geen invloed op uitoefenen.

- Lazoe is niet aansprakelijk voor het zoek raken van bestellingen. In overleg kan een pakket met verzekering worden verstuurd. De extra kosten worden dan aan u doorberekend.

 

Adresgegevens

Atelier Lazoe

Kerkstraat 2

6629 AS Appeltern

0487-50 69 36

06-10 20 17 33

info@lazoe.nl

www.lazoe.nl

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Tiel onder nr. 11068054

Rekeningnummer: NL19RABO0127130241, Rabobank Tiel 

BIC: RABONL2U

BTWnummer: NL005178824B90

© 2013 - 2021 lazoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel