over lazoe

 

 

Atelier Lazoe

In november 2008 ben ik (Lara) begonnen met een creatief atelier in Appeltern. Van huis uit ben ik docent creatieve vakken en na jaren van banen in het onderwijs, marketing en sales kon ik mijn droom waar maken in een oude boerderij. Op de zolder begon ik in 2008 met mijn eigen atelier en gaf daar workshops schilderen, beeldhouwen, boetseren en mozaieken. Door de toenemende vraag van klanten voor materialen ben ik in februari 2009 ook begonnen met een webwinkel.

In 2010 heb ik mijn baan als product specialist voor de pharma opgezegd omdat ik het niet meer kon combineren met de vraag naar workshops, bedrijfsworkshops en kinderfeestjes. Er waren tijden dat ik 3 workshops per dag gaf en dat was uiteindelijk te veel van het goede. Omdat ik nu alle tijd had voor het atelier en de webwinkel was er weer ruimte voor nieuwe dingen zoals de Jonge Gezinnen Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit was echt iets dat ik heel erg leuk vond (en nog steeds vind!). Het uitleggen en overbrengen van mijn enthousiastme voor decopatch was de drijfveer. Dat is toch mijn docenten achtergrond, dat blijft, zit in je en gaat nooit meer weg.. Vele grote evenementen volgden en in mei 2016 heb ik zelfs (met vriendinnen) 500 knuffelcactus-workshops gegeven op de Libelle Zomerweek. Superleuk!!

Op 5 nov 2013 bestond Lazoe 5 jaar en het was tijd voor een nieuwe en betere webwinkel. Inmiddels had ik ook het grootste assortiment decopatch van Nederland. De webwinkel zoals die er nu staat is toen gemaakt en ik bouw nog steeds elke dag aan de site om die te verbeteren.

 

Het Lazoe Inspiratieboek

Eind 2015 werd ik gevraagd of ik een boek over decopatch zou willen schrijven. Daar hoefde ik niet lang over na te denken! Dat is gaaf, een boek over decopatch en over Lazoe! Uiteindelijk werd het "het Lazoe Inspiratieboek" en kwam het uit in dec van dat jaar. Echt heel gaaf en helemaal omdat ik (met Linda vormgever en fotograaf) een carte blanche had gekregen voor de lay-out van het boek. Daarnaast mocht ik ook nog mijn eigen papier ontwerpen en zitten die ook in het boek!

Omdat het steeds drukker werd met bestellingen via de webwinkel ben ik in 2016 minder workshops en kinderfeestjes gaan geven. Ergens moet er tijd voor m'n gezin, de honden en kat overblijven. En het huishouden...

 

Evenementen en beurzen

De grote evenementen zoals JongeGezinnen beurs, Lief!lifestyle event, de HobbySalon in Belgie, Libelle Zomerweek blijf ik gewoon doen. Dat is zo ontzettend leuk en gezellig dat je daar enorme energie van krijgt.

Leuk is dat we in 2017 ook op "Share a Perfect Day" in Hilvarenbeek stonden (30 juni, 1 + 2 juli) en in oktober op Paper Passion in de koepelhal in Tilburg

In 2018 stonden we op de HobbySalon in Antwerpen en op 4, 5 en 6 okt op het  "In de wolken" festival in de Rai in Amsterdam.

De meest actuele lijst met evenementen staan onder "in de media"

 

Veel plezier met het snuffelen op mijn website en als er vragen zijn dan kan je die gewoon stellen!

 

Lara van de Hoef

Trotse moeder van een dochter en liefhebbende echtgenoot, 2 schatten van honden en een (bijna) zwarte kat, eigenaar www.lazoe.nl, docent creatieve vakken, specialist decopatch, auteur van het Lazoe Inspiratieboek, expert in samenstellen van complete materiaalpakketjes, Craftfulness Coach, auteur van verschillende e-books en eigenaar van LazoeArt.nl.

 

 

 

Volg Lazoe ook op Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube!

© 2013 - 2022 lazoe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel